Nog twee weken!

En dan heb je eindelijk kerstvakantie na een mondeling tentamen, een werkstuk inleveren, een inspectie van de Huurcommissie, een laatste presentatie en nog gezellig wat eten met Jeroen. Wat een rust eindelijk! Maar dan ineens blijkt dus, wanneer je op de kalender kijkt, dat het nog maar twee weken duurt voordat je daadwerkelijk in Glasgow zit. We zullen het maar houden op: de tijd vliegt wanneer je lol hebt, of beter gezegd wanneer je het druk hebt. Gelukkig was het allemaal niet voor niets aangezien ik alles ruim voldoende heb gehaald waardoor het streven naar een onderzoeksmaster steeds dichterbij komt.

Maar goed, dat is dat, nu is nu. Morgen ga ik de laatste zaken inkopen voor mijn reis naar Glasgow, dan moet je denken aan een koffer en fasoenlijke loopschoenen. Dat zijn mijn objectives voor morgen samen met zo’n 200 blz. kopiëren uit boeken die ik waarschijnlijk nodig heb voor mijn Bachelorscriptie die ik Glasgow ga schrijven. Daarnaast ben ik druk bezig met emailen met mensen die een kamer aanbieden in Glasgow, en nog wel met succes. Ofja succes, ik krijg tenminste reacties terug waarvan er een er veelbelovend uitziet! Maar daarvan hou ik jullie op de hoogte. Ook is het contract voor de onderhuur eindelijke geregeld, ofja geregeld, er komt er geen want dat is beter volgens de advocaat van mijn huurbaas. Het beste was namelijk op zelf een contractje op te zetten en bij het inschrijven in de gemeente zou de huurbaas dan toestemming geven aan Jeroen. Wat een gedoe eigenlijk, maar we zullen het leven moeten nemen zoals het komt. Ook ben ik de laatste weken aan het mailen geweest met docenten van de universiteit in Glasgow omdat ik wat vakken wilde veranderen, zoals eerder vermeld. Nu is dat met succes gelukt. Ik heb twee vakken die ik erbij ga volgen: Economic and Social History (na 1914) en Rome and Empire 14 – 187 met daarnaast gewoon Scotland a stateless nation. Behalve deze vakken moet ik ook nog een tentamen maken in Glasgow van een vak hier in Nijmegen. Het blijft dus vervelend dat de tentamenperiodes van beide universiteiten niet samen vallen. Alhoewel ik het meeste dus op heb kunnen lossen kan ik een tentamen helaas niet maken, waar ik het vak wel van gevolgd heb. Gelukkig neem ik ook genoegen met 26 studiepunten teveel i.p.v. 30.

Dit was het wel weer voor nu. Komende dagen nog bij Martijn eten en daarna met Rob, Koen en Martijn partyen in het huis waar Martijn op moet passen van zijn oom. Daarna nog werken, museum Kantfabriek rondleidingen doen, nog meer werken, het happen en stappen met de familie Kleuskens, naar Brussel, Nieuwjaar, Afscheidsfeestje ….. en daarna ben ik al weg. Jezus de tijd vliegt inderdaad als je lol of het druk hebt. 😛

3 comments

  • Bart on 22 december 2010 at 11:17

  Verdorie, misschien moeten we chocomel maar uitstellen tot erna dan :p Of kom je nog een keer naar Liesbeth?

  1. Is een beetje lastig of niet? Morgen kerstavond en volgende week oudjaar op de vrijdag? 😛 Tenzij je nog een datum hebt dat je naar Liesbeth gaat voor 4 januari 😛

  • Martijn on 22 december 2010 at 09:04

  Hoi Tim!

  Zeker party machen vanavond!
  Rob en ik kwamen gister tot de conclusie dat wij je toch wel heel hard gaan missen. Moeten we al die stedentripjes komend jaar zonder jou doen!

Comments have been disabled.

0 visitors online now
0 guests, 0 members
Max visitors today: 2 at 04:07 am UTC
This month: 2 at 06-01-2020 04:07 am UTC
This year: 31 at 03-18-2020 11:18 pm UTC
All time: 86 at 02-01-2018 08:20 pm UTC